lundi 15 mars 2010

در مقابل هجمه دستگاه امنیتی عقب نخواهیم نشست

دبیرخانه مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران

اطلاعیه مطبوعاتی / دستگیریهای گسترده، شماره 1
مورخ 22 اسفند ماه، دادستانی عمومی و انقلاب تهران در اطلاعیه ای اعلام نمود با همکاری نیروهای امنیتی، وزارت اطلاعات و تیم خرابکاری سایبری سپاه پاسداران اقدام به بازداشت گسترده شهروندان عادی و فعالان حقوق بشر تحت عنوان همکاری با مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران و کمیته ایران پروکسی نموده است.
در اطلاعیه منتشره زوایای مختلفی از یک سناریو مسبوق به سابقه و قابل پیش بینی به چشم می خورد که ساختار آن به لحاظ رابطه منطقی روایی و استدلال عقلانی و خصوصاَ وجاهت قانونی، دارای نقصان فراوان است.
از نظر مجموعه، این هجمه از آنجا شکل می گیرد که تمامی فشارها، خاصه بازداشت های گسترده بهمن ماه و 11 اسفند که قاطبه آن را همکاران سابق یا حتی افراد بی ارتباط با مجموعه تشکیل می دهند و همینطور توسل نهادهای امنیتی به گروگانگیری اعضای بیگناه خانواده ها و تلاش برای متوقف کردن فعالیت های مجموعه باعث انصراف مجموعه از حضور در نشست ژنو نشد.
این تشکل درتاریخ هشتم مارس 2009 ، در نشست ژنو حاضر و نسبت به افشای نقض حقوق بشر در ایران اقدام کرد و از جامعه بین الملل خواستار پایان دادن به مماشات با دولت ایران و لزوم هزینه سازی برای ناقضان حقوق بشر شد. نماینده مجموعه در نشست در سخنرانی خود نسبت به اقدامات تلاقی جویانه دستگاه امنیتی به دلیل حضور در این نشست هشدار داده بود.
دادستانی تهران و نشریات نزدیک و وابسته به دولت با تیتر نمودن عنوان "انهدام شبکه بزرگ جاسوسی"، بدون ارائه هیچ سند و مدرک قابل قبول، بنا به تحلیل فوق و صرفاَ با بیان اطلاعات کذب و تحلیلهای مغرضانه به جهت باورمند کردن سناریو با سوء تفسیر و قلب واقعیت از تصویر افراد مختلفی نیز استفاده کرده اند .
طرح اتهاماتی همچون شناسایی دانشمندان هسته ای! جذب نیرو و اعزام افراد به عراق، ارتباط یا وابستگی با سازمانهای اپوزیسیون و مسائلی همچون برنامه ريزي براي اختلال در سيستم مديريت شهري، ایجاد پوشش امنیتى براى ورود به فاز اقدام مسلحانه علیه نظام جمهورى اسلامى! و ... که بی بهره از هرگونه مستندات و عقلانیت تلاش نموده تا ارتباط مجرمانه ای را بین افراد و گروهای مختلف دستگیر شده پس از انتخابات ایجاد کند.
دستگاه امنیتی ایران پس از این بازداشت ها به قصد ایجاد رعب و هراس در فضای وب فارسی اقدام به خرابکاری در تارنماهای این تشکل نیز نموده است، موضوعی که بررسی تیم فنی مجموعه نشان میدهد که نوع خرابکاری تیم گرداب، وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به هیچ وجه مبتنی بر کار علمی نبوده و این نوع خرابکاری با بازداشت برخی از اعضای شرکت خدمات دهنده فنی به این مجموعه در داخل کشور و سپس شکنجه آنها و دریافت اطلاعات صورت گرفته است.
جعل تاریخچه مجموعه، اشاره به افرادی که اساساً هیچ نقشی در این تشکل از بدو تاسیس تا کنون نداشته اند و یا اشاره به اسامی اختصاری افرادی که اساساً از سوی مجموعه قابل شناسایی نیستند، چشم پوشی بر واقعیت چهارسال فعالیت غیر سیاسی و علنی این تشکل گواهی است از سناریویی خونین، که سکانس اول آن در آستانه اعتراضات احتمالی در چهارشنبه آخر سال کلید خواهد خود.
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران ضمن رد قاطعانه تمامی اتهامات بی اساس مندرج در اطلاعیه دادستانی و با هشدار نسبت به سناریوی خونینی که با قربانی کردن مدافعان حقوق بشری در جریان است، اعلام می کند که این اقدام حکومت ایران سرفصلی جدیدی است در برخورد با فعالان مدنی، و ضرورت حضور، حمایت و اتحاد تمامی نیروهای مدنی در این باب امری است ضروری و اجتناب ناپذیر.
همچنین در این اطلاعیه برخی از اعضای تبعیدی مجموعه که در خارج کشور ساکن هستند نیز به دستگیری توسط پلیس اینترپل تهدید شده اند. که طی این اطلاعیه افراد فوق الذکر آمادگی و علاقه خود را برای روبه رو شدن با نمایندگان حقوقی حکومت ایران در هر دادگاه صالحه ای اعلام می کنند.
شایان ذکر است این تشکل با زیر نظر گرفتن تحرکات نهاد امنیتی در ماه های گذشته ، پیش بینی چنین اقدامی را از ناحیه آنان نموده و ماه پیش با ایجاد تغییراتی در ساختار خود، کلیت مجموعه را از آسیب جریانات قانون گریز خارج نموده بود. از این رو دستگیری ها و حمله به تارنماهای این تشکل آسیب خاص یا مانعی در فعالیتهای مجموعه محسوب نمیشود.
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران اعلام می کند، این هجمه و سناریوی جدید، سرسوزنی تردید و کُندی در فعالیت های حقوق بشری مجموعه ایجاد نخواهد کرد . این تشکل همانند گذشته با تمام قوا از امکانات و ظرفیت های خود در جهت دفاع از اعضاء، فعالین و قربانیان نقض حقوق بشر استفاده خواهد کرد.
اطلاعات تکمیلی و سایر توضحیات در اطلاعیه های آتی از سوی این تشکل به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.

23 اسفندماه 1388

یاوه گویی های رژیم درمانده در باره فعالان حقوق بشر

خبرگزاری حکومتی مهر: برخی از متهمان و عناصر شبکه‌های سازمان‌یافته جنگ سایبری آمریکا با انجام سلسله اقدامات و عملیات پیچیده امنیتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات شناسایی و 30 نفر از آنها دستگیر شدند.

به گزارش روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، اطلاعیه دادسرای عمومی و انقلاب تهران بدین شرح است:
به اطلاع مردم شریف و عزیز ایران می‌رساند با عنایت و نصرت خداوند متعال و تلاشهای بی وقفه و شبانه روزی پاسداران حریم امنیت کشور و فرزندان انقلابی شما ملت غیور، تعدادی از مهمترین شبکه‌های سازمان یافته جنگ سایبری آمریکا که توسط گروههای ضدانقلاب راه اندازی شده بود با انجام سلسله اقدامات وعملیات پیچیده امنیتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، برخی از متهمان و عناصر مرتبط و موثر آنها شناسایی و 30 نفر از آنها دستگیر شدند.

در سال 2006 میلادی در اجرای طرح بی ثبات سازی ایران که توسط سازمان سیا تهیه و با اختصاص بودجه چهار صد میلیون دلاری توسط کنگره آمریکا با دستور بوش ابلاغ و عملیاتی شد راه اندازی نوع جدیدی از جنگ اطلاعاتی موسوم به جنگ سایبری در دستور کار دولت آمریکا قرار گرفت که با استفاده از عوامل گروهکهای ضد انقلاب از جمله منافقین، سلطنت طلبان و برخی گروهکهای دیگر مورد توجه آمریکاییها قرار گرفت. در این راستا تاسیس شبکه موسوم به "ایران پراکسی " از جمله مهمترین اقداماتی است که در این سال با بودجه بالغ بر 50 میلیون دلار توسط سازمان سیا و تحت پوشش دفتر ‌IBB وزارت امور خارجه آمریکا فعال شد.

تخلیه بانکهای اطلاعاتی کشور، نفوذ و خرابکاری در سایتهای اینترنتی ایران، مبارزه با فلیترینگ در داخل کشور، ایجاد امنیت برای کاربران شبکه مجازی علیه جمهوری اسلامی، ایجاد بستر ارتباط امن تلفنی و دیتا برای مصاحبه با رادیو فردا، رادیو زمانه، شبکه تلویزیونی صدای آمریکا VOA و سایر رسانه‌های غربی، در زمره ماموریتهای شبکه ایران پراکسی بود. سازمان سیا با ایجاد این سروس سایبری، تنها در حوادث اخیر با تولید و انتشار بیش از هفتاد میلیون فلیتر شکن، جنگ روانی پردامنه‌ای را علیه جمهوری اسلامی سازماندهی کرد. عناصر داخلی این شبکه که حقوق ماهیانه قابل توجهی دریافت می‌کردند، پس از شناسایی و دستگیری، اعتراف نموده‌اند که نرم افزارهای فیلترشکن شبکه ایران پراکسی مجهز به قابلیتهای تخلیه اطلاعات خصوصی و خانوادگی افراد نیز بوده و متاسفانه در حجم وسیعی برای اهداف جاسوسی مورد استفاده قرار گرفته است.

از دیگر اقدامات آمریکا در زمینه راه‌اندازی شبکه پوششی برای منافقین موسوم به فعالان حقوق بشر می‌باشد. این شبکه ابتدا در سال 1384 توسط دو عضو این گروهک‌ به نامهای صادق نقاش کار و بهروز جاوید تهرانی از عناصر دستگیر شده در ماجرای هجده تیر ماه 1387 تاسیس و مدیریت آن به اعضای ناشناخته این گروهک به نامهای کیوان رفیعی، اجمال حسینی و احمد باطبی سپرده شد.

در سال 1387 افراد مذکور با همکاری برخی گروهکهای ضد انقلاب از کشور متواری می‌گردند و پایگاههای این شبکه را در آمریکا و برخی کشورهای غربی و یکی از کشورهای همسایه راه اندازی نموده و سپس از طریق فضای مجازی، اقدام به عضوگیری در سراسر کشور می‌کنند و با تمرکز بر روی یکی از جریانهای دانشجویی، عناصری از این جریان به نامهای «س.ح» و «م.پ» را جذب می‌کنند.

همزمان به منظور تسهیل و گسترش فعالیتهای این شبکه، در اقدامی هماهنگ از سوی برخی از کشورهای اروپایی، نام گروهک‌ منافقین نیز از لیست گروههای تروریستی خارج شد. این شبکه که برخی از اعضای آن از پیروان یکی از فرقه‌های ضاله هستند، پس از جذب افراد از طریق اینترنت، آنان را برای آموزش به مقر منافقین در عراق و دیگر کشورهای مورد نظر منتقل می‌کردند.

شبکه مذکور پس از وقوع فتنه اخیر، تلاش کرد ضمن شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با انتشار اخبار خلاف واقع و کذب، کاربران اینترنتی را تحت پوشش و تاثیر خود قرار دهد. همچنین کمیته وکلا و خبرگزاری هرانا از دیگر مجموعه‌های مرتبط می باشد که در یکی از آخرین اقدامات، عناصر این شبکه و با حمایتهای برخی از کشورهای اروپایی در نشست موسوم به سازمانهای غیر دولتی در ژنو شرکت داده و در آستانه نشست پنج به علاوه یک، به ارائه آمار و اطلاعات کذب، اقدام به فضا سازی روانی علیه جمهوری اسلامی کرد.

این شبکه از طریق برخی عوامل خود، دارای ارتباطات گسترده ای با بالاترین سطوح هیئت حاکمه آمریکا است از حمایت دولت مردان آمریکا برخوردار است. عوامل اصلی این شبکه اهداف خود را از طریق برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا به لایه‌های میانی و فعال مجموعه منتقل کرده و متاسفانه با جذب و سوء استفاده از کاربرانه ایرانی از آنان به عنوان عضو بهره برداری می‌ کردند.

اهم اقدامات این شبکه عبارت است از: 1 - ایجاد شبکه جمع آوری اطلاعات جاسوسی، به ویژه شناسایی دانشمندان هسته‌ای کشور؛2 - شناسایی، جذب و سازماندهی ایرانیان خارج از کشور در برخی از کشورها مانند آمریکا، کانادا، آلمان، فرانسه و ترکیه؛3 - تهیه گزارش به منظور جریان سازی و جنگ روانی علیه نظام جمهوری اسلامی و مقدسات دینی و ارسال آن را به رسانه‌‌های خارجی، سازمان‌های و نهادهای حقوق بشر؛4 - برگزاری تجمعات غیر قانونی و تشویق به حضور در اغتشاشات پس از انتخابات؛5 - انتشار اخبار خلاف واقع از جمله کشته شدن هفتاد و دو نفر در حوادث پس از انتخابات و دستگیری و کشته شدن سعیده پور آقایی تحت عنوان فرزند شهید؛6 - حمایت خبری و رسانه‌ای از گروهک‌های تروریستی ریگی و انجمن پادشاهی؛7- انتقال غیر قانونی متهمین و افراد مسئله دار به خارج از کشور از طریق گروهک‌های ضد انقلاب؛8 - انجام اقدامات ایذایی و هکری و نفوذ به سرور‌های دولتی در جهت دسترسی غیر مجاز به اطلاعات محرمانه کشور جهت ارسال به سروس‌های جاسوسی و تکمیل بانک اطلاعاتی آنان؛ 9 - برنامه ریزی برای اختلال در سیستم مدیریت شهری و شبکه خدمات رسانی از جمله سامانه سوخت رسانی به منظور ایجاد نارضایتی مردمی و 10- ایجاد پوشش امنیتی برای ورود به فاز اقدام مسلحانه علیه نظام جمهوری اسلامی.

عناصر اصلی این شبکه در داخل کشور دستگیر و برای تعدادی از عناصر خارج از کشور که در آمریکا به سر می‌برند مراتب به پلیس بین المللی (اینترپل) جهت اقدامات بعدی اعلام شدده است. در پایان از پاسداران حریم امنیت مردم که با اشراف اطلاعاتی و تسلط کامل این عوامل و عناصر وابسته و ضد انقلاب را شناسایی و دستگیر نموده اند تقدیر و تشکر به عمل می‌آید. اهم اقدامات و اقاریر متهمین این شبکه‌ها در اطلاعیه‌های بعدی به اطلاع عمومی ملت شریف ایران خواهد رسید.


توافق کافی در اتحادیه اروپا برای تحریم رژیم/ حمایت امارات

وزیر خارجه فنلاند: توافق کافی در اتحادیه اروپا برای تحریم ایران وجود دارد

رادیو آلمان: الکساندر اشتوب، وزير امور خارجه فنلاند، روز شنبه ( ۱۳ فوریه/ ۲۲ اسفند) پس از مذاکرات غير رسمی با کاترين اشتون، مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا و هشت نفر از همتایان اروپايی‌اش گفت:« در صورتی که در شورای امنيت درباره تحريم‌های ايران توافقی حاصل نشود، در بين اعضای اتحاديه اروپا «اجماع کافی» برای اعمال تحريم‌های يکجانبه عليه جمهوری اسلامی وجود دارد». وی افزود:«فکر می‌کنم قادريم که چين و روسيه را قانع کنيم ».


حمایت امارات متحده عربی از تحریمها علیه ایران

رادیو فرانسه: شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی، روز شنبه، اعلام کرد این کشور به رغم حج بالای مبادلات بازرگانی با جمهوری اسلامی، تحریم های بین المللی جدیدی را که از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران تصویب شود، محترم خواهد شمرد.

وزیر امور خارجه امارات متحده عربی تاکید کرد که در این خصوص امارات متحده ی عربی همانند سایر کشورهای عضو سازمان ملل عمل خواهد کرد.

وزیر امور خارجه امارات در اوایل سال جاری میلادی در اظهار نظری در این خصوص، ایران را به "همکاری فعالانه تر" با جامعه بین المللی در خصوص حل بحران هسته ای فراخوانده بود. وی همچنین به هنگام دیدار با همتای آلمانی خود در ابوظبی، در اظهاراتی دیگر ازعملکرد غیرشفاف ایران در ارتباط با برنامه هسته ایش ابراز نگرانی کرد.

شایان ذکر است رابرت گیتس وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا با انجام یک سفر دوره ای به کشورهای حاشیه خلیج فارس، طی چند روز اخیر، سعی دارد تا حمایت این کشورها را در قبال وضع تحریمهای جدید علیه ایران، در ارتباط با فعالیت های هسته ای تهران، جلب نماید.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.